Neem het ijs uit de diepvries. Bekleed de hartvorm zo strak mogelijk met vershoudfolie. Schep het zachte ijs in de vorm en strijk glad. Dek af met vershoudfolie en zet het ijshart min. 1 uur terug in de diepvries om stevig te worden. Kook de frambozen met de suiker en 2 el water 5 min. zachtjes; laat de vruchten niet helemaal stuk koken. Verwarm de saus op laag vuur. Neem het ijshart uit de diepvries, verwijder de vorm en de folie en leg op een schaal. Bestrooi het hart met de suikerhartjes en schenk een beetje warme saus erover (bijvoorbeeld in de vorm van een hartje). Serveer met de rest van de frambozensaus. Let op: de bakvorm van Jumbo is voor zes personen. Van deze taart heb je dus lekker veel. De taart kan in de diepvries, de saus niet. Krijg je de taart niet op? Pas je portie saus dan
Ijstaart met warme frambozensaus is een recept van Jumbo