Ijstaart met warme frambozensaus

4
20 min -
Nagerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Neem het ijs uit de diepvries. Bekleed de hartvorm zo strak mogelijk met vershoudfolie. Schep het zachte ijs in de vorm en strijk glad. Dek af met vershoudfolie en zet het ijshart min. 1 uur terug in de diepvries om stevig te worden. Kook de frambozen met de suiker en 2 el water 5 min. zachtjes; laat de vruchten niet helemaal stuk koken. Verwarm de saus op laag vuur. Neem het ijshart uit de diepvries, verwijder de vorm en de folie en leg op een schaal. Bestrooi het hart met de suikerhartjes en schenk een beetje warme saus erover (bijvoorbeeld in de vorm van een hartje). Serveer met de rest van de frambozensaus. Let op: de bakvorm van Jumbo is voor zes personen. Van deze taart heb je dus lekker veel. De taart kan in de diepvries, de saus niet. Krijg je de taart niet op? Pas je portie saus dan

Ijstaart met warme frambozensaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met frambozensaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept

Frambozen-ijstaart met pistachenoten
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootijstaart
280 min- Nagerecht
Bekijk recept
Schuim ijstaart
20 min + 5 uur in de vriezer - Nagerecht
Bekijk recept
Omelette Sibérienne met noten-karamelijs
895 min- Nagerecht
Bekijk recept