Wrijf de rosbief in met zout en peper. Verhit in een braadpan de olijfolie. Bak de rosbief in 20 min. bruin en gaar. Verwarm de stamppot in een pan of de magnetron; voeg indien nodig extra room toe. Neem de rosbief uit de pan en laat deze verpakt in aluminiumfolie 10 min. rusten. Fruit in het bakvet de sjalot. Bak de tutti frutti 1 min. mee. Schep de kaneel en de komijn erdoor. Schenk de wijn in de pan en schraap met een spatel de aanbaksels los. Voeg de honing en de tijm toe en laat de saus tot de gewenste dikte inkoken. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd de rollade in plakken. Schep een beetje stamppot op 4 borden. Leg er de plakjes vlees bij en schep er de abrikozensaus over. Serveer de rest van de stamppot er apart
Rosbief met zoete zuidvruchtensaus en pompoenstamppot is een recept van Jumbo