Verwarm de oven voor tot 180˚C. Klop met de mixer de eieren met 100 g suiker tot een blanke, luchtige crème die als een dik lint van de garde loopt. Spatel er de bloem door. Strijk het beslag op de bakplaat uit tot een rechthoekige laag van 1,5 cm dik. Bak de biscuitbodem in de voorverwarmde oven in 15 min. goudbruin en gaar. Spreid de theedoek op het werkvlak uit en bestrooi met 25 g suiker. Keer de bakplaat boven de doek en trek voorzichtig het bakpapier van de cake. Rol de cakelaag met de doek op en laat afkoelen. Klop met de mixer de mascarpone met de slagroom, de resterende 25 g suiker en vanillesuiker tot een dikke crème. Rol de cake uit de doek en bestrijk met chocoladepasta. Rol weer op en leg de rol met de naad naar beneden op een schaal. Bestrijk de rol met de vanillecrème. Druk er de schuimpjes in. Garneer de kerstrol met de chocoladekrullen en parels. Bewaar de rol afgedekt in de koelkast. Leg de kerstrol op een schaal en laat in 10 min. op temperatuur en smaak komen. Snijd de kerstrol aan tafel met een in warm water natgemaakt glad mes in mooie pla
Kerstrol van witte chocolade en mascarpone is een recept van Jumbo