Kaneelkoekjes

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Mengbakmeel, muisjes, kaneel en zout door elkaar. Voeg de boter toe en snijddeze met 2 messen in kleine stukjes. Meng het eierdoor, kneed het snel tot een samenhangend deeg en laat het afgedekt in koelkast ca. 30 min. rusten. Verwarm de oven voor op 175˚C. Rol het deeguit tot een lap van ca. 1 cm dik. Steek hieruit met een glas koekjes. Maak met een puntig mesje in ieder koekje een gaatje voor een lintje. Leg de koekjes op eeningevetbakblik en bak ze in ca. 20 min. gaar en lichtbruin. Laat ze op een rooster afkoelen, werk ze af met glazuur of een decoratie naar keuze en doe er een lintje door. 5

Kaneelkoekjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Sorbet met rode vruchten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Slanke perzikenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met chocolade en karamel
45 min + minimaal 5 uur wachten -
Bekijk recept
Frisse aardbeiensoep met frambozen en blauwe bessen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept

Sorbet met rode vruchten
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Slanke perzikenmousse
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Cheesecake met chocolade en karamel
45 min + minimaal 5 uur wachten -
Bekijk recept
Frisse aardbeiensoep met frambozen en blauwe bessen
10 min- Nagerecht
Bekijk recept