Konijn met romige knoflookpuree

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bereid het konijn in de braadzak volgens de gebruiksaanwijzingen. Kook in een laagje water de aardappelen in 10-12 min. gaar en kook de spruitjes in ruim kokend water gaar in 5-12 min. (afhankelijk van de grootte en gewenste beet). Giet af en breng op smaak met zout en peper. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 min. mee. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer het ui-knoflookmengsel erdoor. Verwarm de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem het konijn uit de braadzak en roer een juslepel van de jus uit de zak door de saus. Verdeel het gerecht over 4 borden en serveer de saus er apart bij. 8

Konijn met romige knoflookpuree is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppotje met gepofte knoflook en chorizo
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegratineerde shoarmaschotel met knoflookpuree
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Portobello gevuld met voorjaarspaddenstoelen en rucola
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Zoetzure konijn met tagliatelle (coniglio all’agrodolce con tagliatelle)
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Konijnterrine
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Gestoofd konijn in zoete witte wijn
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Belgisch konijn met tutti frutti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept