Bereid het konijn in de braadzak volgens de gebruiksaanwijzingen. Kook in een laagje water de aardappelen in 10-12 min. gaar en kook de spruitjes in ruim kokend water gaar in 5-12 min. (afhankelijk van de grootte en gewenste beet). Giet af en breng op smaak met zout en peper. Verhit in een koekenpan de olijfolie en bak de ui 3 min. Voeg de knoflook toe en bak deze 1 min. mee. Giet de aardappelen af, stamp ze fijn en roer het ui-knoflookmengsel erdoor. Verwarm de saus volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Neem het konijn uit de braadzak en roer een juslepel van de jus uit de zak door de saus. Verdeel het gerecht over 4 borden en serveer de saus er apart bij. 8
Konijn met romige knoflookpuree is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree