Groene groentesalade met minimozzarella

4
30 min-
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de haricotsverts in een bodem water met zout in 7 min. beetgaar en de sugarsnaps in 5 min. Giet ze af in een zeef en spoel onder stromend water koud. Ontdooi de erwten door ze 1-2 min. onder te dompelen in kokend water. Hak de ansjovisfilet klein en klop met het citroensap, 3 el olijfolie en de mayonaise tot een gladde dressing. Voeg zout en peper naar smaak toe. Snijd het brood in blokjes, schep om met de resterende 1 el olijfolie en rooster in een droge koekenpan goudbruin. Bestrooi de croutons met zout. Meng de haricotsverts met de sugarsnaps, de erwten en de rucola en verdeel over een schaal. 6 Sprenkel er de ansjovisdressing over. Bestrooi met de minimozzarella en de croutons. 6

Groene groentesalade met minimozzarella is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Crostini met paprika en mozzarella
15 min Snack
Bekijk recept
Kaasplank met vijgenbrood
10 min Snack
Bekijk recept
Tomatensoep met sneeuwballen
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Macaroni met boerenkool & mozzarella
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip in citroensaus met groene couscous
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Garnalenrisotto met groene groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept