Cranberry compôte

4
20 min-
-
2 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Breng 1 zak cranberry’s (350 g) met 100 ml sinaasappelsap, 100 ml rode port, 150 g suiker en 1 tl gemalen kaneel aan de kook. Kook de cranberry’s 5 min., of tot ze openbarsten. Schep er 1 el verse tijmblaadjes door en schep de warme compôte in een schone jam- of weckpot. Sluit de pot en laat de compôte afkoelen. Op een donkere, koele plek is de compôte 3 maanden houdbaar.

Cranberry compôte is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkensfiletlapje met cranberrycompote
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoofde zuurkool met aardappelpannenkoekjes
30 min-
Bekijk recept

Runderribeye met cranberry-honingsaus
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept