Sappig Italiaans stoofvlees

4
20 min-
-
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bestrooi de rundvleesblokjes met Italiaanse kruiden. Verhit in een grote braadpan de olie. Bak de blokjes rondom aan tot ze bruin zijn en voeg dan de sjalotten toe. Bak deze ca. 3 min. al omscheppend mee. Roer de knoflook erdoorheen en bak 1 min. Schep de rauwe ham erdoorheen en bak 1 min. mee. Voeg de tomaten met sap, olijven, 100 ml water en rode wijn toe en verkruimel het bouillontablet erboven. Breng het geheel aan de kook en laat het stoofvlees op laag vuur afgedekt ca. 2 uur stoven. Serveer het stoofvlees met spaghetti.

Sappig Italiaans stoofvlees is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Griekse stoofschotel
Bekijk recept
Klassiek stoofvlees met rode wijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidig stoofvlees met rodewijnboter
115 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Bami met roergebakken bloemkool
45 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Speculaastaart met peer
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Prei met gegratineerde vis
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde kerstkalkoen
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tortellini en spinazie
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept