Sinaasappelmousse

4
30 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Week de gelatine in een kom met ruim koud water. Boen de sinaasappel schoon. Rasp de oranje schil eraf en houd apart. Schil het wit van de sinaasappel en snijd de partjes tussen de vliezen uit. Breng het sinaasappelsap met de suiker tegen de kook. Los de suiker op en neem de pan van het vuur. Los de goed uitgeknepen gelatine al roerende in het warme sap op. Klop de slagroom lobbig. Voeg de yoghurt met de rasp aan het sap toe. Spatel er luchtig de slagroom door. Laat de sinaasappelmousse in de koelkast 3 uur opstijven.Sinaasappelmousse: Leg op 4 borden een wafeltje. Verdeel er de mousse met de sinaasappelpartjes over. Dek af met een wafeltje en strooi er een dikke laag poedersuiker over. &

Sinaasappelmousse is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidnotentaart met sinaasappelmousse
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmousse Met Krab En Bieslook
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept

Kruidnotentaart met sinaasappelmousse
60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmousse Met Krab En Bieslook
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmousse
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmousse
20-30 min - Nagerecht
Bekijk recept