Romige wortelcurry met kokos en cashewnoten

4
30 min-
-
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de olie in een hapjespan en roerbak hierin de ui 3 min. Voeg de winterpeen toe en bak deze 2 min. mee. Schep het kerriepoeder erdoor en verkruimel het bouillontablet erboven. Voeg vervolgens 250 ml heet water toe en roer de kokosmelk erdoor. Breng het geheel aan de kook, temper het vuur en laat de curry, met het deksel op de pan, 20 min. zachtjes laten pruttelen. Laat, als de saus nog wat dun is, het gerecht nog even zonder deksel koken. Voeg limoensap naar smaak toe en schep de cashewnoten en koriander of peterselie erdoor. Verdeel de curry over 4 kommen of diepe borden.

Romige wortelcurry met kokos en cashewnoten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Salade van sperziebonen en cashewnoten, pittige vinaigrette met sesam
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Avocadosoep met tabasco
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept