Marsepein worteltjes

4
- 10 min-
-
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Gebruikkant-en-klaarrolfondant of marsepein (ca. 100 g voor 12 stuks). Marsepein is iets grover van structuur dan rolfondant. Verdeel de rolfondant of marsepein in 3/4e en 1/4e deel en kleur het grootste stuk oranje met een piepklein mespuntje voedingskleurstof (verkrijgbaarbij de kookwinkel of Chinese toko). Rolvoorworteltjes 12 gelijke kleine bolletjes op een glad werkblad. Druk ze al rollend aan 1 kant uit tot een wortelvormpje. Rol ook 12 kleine groene bolletjes en druk ze een beetje plat. Knip of snijd het groen tweekeer in aan de bovenkant, voor een wortelloof-effect en plak ze op de worteltjes. En klaar is je cupcake decora

Marsepein worteltjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Geglaceerde worteltjes
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Lentegroenten met geitenkaas-honingraatdip
15 min Snack
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wortelsoep met gember en koriander
35 min Voorgerecht
Bekijk recept

Vrolijke kerstkoekjes
60 min -
Bekijk recept
Cakespookjes
1 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Kerststadje in de sneeuw
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Rudolph’s cupcakes
2 uur-
Bekijk recept