Zet 4 schaaltjes in de diepvries. Doe eieren, eidooiers, suiker en vanillesuiker in een hittebestendige kom. Zet de kom op een pan met heet water (= au bain-marie). Zorg dat de pan het water niet raakt. Klop met de mixer de eieren in 8 min. dikromig en lichtgeel. Neem de kom van het vuur en klop het eimengsel nog 2 min. Klop de slagroom lobbig. Snijd de tuttifrutti in piepkleine stukjes van 2 mm. Spatel de slagroom luchtig door het eimengsel. Schep er de tutti frutti met de sukade en rum‑aroma naar smaak door. Schenk de ijsbasis in dessertschaaltjes (ca. 200 ml). Laat het ijs in de diepvries in 2-3 uur bevriezen. Neem de schaaltjes uit de diepvries. Serveer het ijs in de schaaltjes. Of houd de schaaltjes enkele tellen in heet water, leg er een bord op en keer ze om. Bestrooi het chipolata ijs met cacaopo