Verwarm de oven voor op 200°C. Bak de spekjes uit in een grote pan. Voeg vervolgens knoflook en basilicum toe en bak 1 min. mee. Voeg de helft van de Chinese kool toe en bak mee tot deze flink geslonken is. Voeg de rest van de Chinese kool toe. Laat deze in enkele min. slinken. Haal de pan van het vuur en laat de kool goed uitlekken in een vergiet. Verwarm in een steelpan de bechamelsaus op laag vuur. Smelt onder regelmatig roeren de mozzarella en Parmezaanse kaas in de saus. Breng op smaak met zout, peper en nootmuskaat. Vet de ovenschaal in met olie. Bekleed de bodem met lasagnevellen en zorg ervoor dat ze aan alle kanten flink over de randen van de schaal hangen. Bedek de bodem met de helft van de tomatensaus en dek af met lasagnevellen. Verdeel hierover de helft van de kaassaus en de helft van de kool. Dek af met lasagnebladen en herhaal elke laag nogmaals. Sluit de lasagne af met de overhangende bladen en verdeel er de vloeibare margarine over. Zet de lasagne in het midden van de oven en laat hem in ± 35 min. gaar wo