Verwarm de oven voor op 175°C. Bekleed de muffinbakplaat met de papieren vormpjes. Klop vloeibare margarine, suiker en melk tot een luchtige massa. Klop net zo lang totdat de suiker grotendeels is opgelost. Klop vervolgens de eieren schuimig en meng ze door het mengsel. Voeg vervolgens meel, bakpoeder en vanillesuiker toe aan het mengsel en schep alles luchtig door elkaar. Verdeel het beslag over vormpjes. Vul ze tot . Bak de cakejes in het midden van de oven in 20 min. gaar. Prik er met een schone vork of satéprikker in om te controleren of de cakejes gaar zijn. Komt de prikker er weer schoon uit, dan zijn de cakejes goed. Haal ze uit de oven en na ca. 5 min. uit de metalen vorm. Laat ze verder afkoelen op een rooster. Maak nu een botercrème. Deze is de topping op de cupcakes. Roer in een grote kom de boter (op kamertemperatuur) zacht en romig. Klop er de helft van de poedersuiker door. Voeg vervolgens de rest van de poedersuiker en 1 el melk toe en klop tot een glad mengsel. Voeg, indien nodig, wat extra melk toe. Strijk de botercrème op de cupcake met een glad mes of de achterkant van een l