Italiaanse fusilli met saucijzengehakt

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit in een koekenpan 2 el olie. Druk het saucijzenvlees boven de pan uit de worst en bak het vlees rul. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Schep er de champignons en 1 tl kruiden door en bak deze 3 minuten onder regelmatig omscheppen mee. Roer er vervolgens de pesto door en verwarm nog 2 min. Kook intussen de fusilli in ruim water met zout gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Schep de fusilli bij de worst in de pan. Breng op smaak met zout en peper. Meng de tomaten met de bosui en de laatste 2 el olie. Bestrooi met rest van de kruiden en peper en zout naar smaak. Serveer de fusilli met de tomatensa

Italiaanse fusilli met saucijzengehakt is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Chili Voor Een Feestje
Langer dan 1 uur -
Bekijk recept

Italiaanse verrassingsballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Italiaanse aardappelsalade
30 min-
Bekijk recept
Italiaanse sinaasappeltrifle
85 min- Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse plaattaart
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept