Verwarm de oven voor op 200°C. Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Pel en snijd de eieren in dikke plakken. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en fruit de ui 1 min. Voeg de spinazie in gedeeltes toe en laat slinken tot alle vocht verdampt is. Druk in een vergiet het nog aanwezige vocht uit de spinazie. Breng op smaak met zout en peper. Maak de kerriesaus met de melk volgens de gebruiksaanwijzing. Verdeel de spinazie over de bodem van de ovenschaal. Rangschik hierop de eierplakjes. Verdeel de aardappelschijfjes erover en bestrooi met zout en peper. Schenk de kerriesaus erover. Bak de schotel in de oven in 30-35 min.
Spinazie aardappelschotel met eieren is een recept van Jumbo
Pasta con spinaci e pancetta con mozzarella (Pasta met spinazie, spek en mozzarella) & Insalata die fagioli e tonno (Salade witte bonen met tonijn)