Knapperige kropsla-stamppot

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelen in water met weinig zout in ca. 20 min. gaar. Smelt de vloeibare margarine in een koekenpan. Bestrooi de rundervinken met zout en peper en bak ze in ca. 20 min. rondom bruin en gaar. Voeg halverwege wat warm water toe, voor de jus. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en stamp er een smeuïge puree van. Verkruimel de feta erboven en roer de walnoten erdoor. Zet de pan terug op laag vuur en schep er in gedeeltes de slarepen, bieslook en zout en peper naar smaak door. Serveer de stamppot met de rundervinken en

Knapperige kropsla-stamppot is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Venkelstamppot met groenteschnitzel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rodekoolstamppot met rundervinken
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stamppot kropsla met geitenkaas
20 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept
Knapperige salade met peterseliedressing
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Tandoorikip en groenten met pappadums
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige rucolasalade
10 min Bijgerecht
Bekijk recept