Basisrijst: Spoel de rijst af met koud water en laat uitlekken op een zeef. Laat de rijst vervolgens 20 min. in een kom onder koud water staan. Laat weer uitlekken en spoel nogmaals af. Zet de rijst op met 200 ml water en 0,5 tl zout en breng het aan de kook. Draai het vuur laag en laat 10 min. afgedekt koken tot het water door de rijst is opgenomen. Haal de pan van het vuur en laat de rijst 20 min. afgedekt staan. Los met een garde in een kommetje 0,5 el suiker op in de 1 el rijstazijn. Schep de lauwwarme rijst in een (houten) mengkom en spatel met een houten lepel de zoete azijn door de rijst. Blijf 5 min. doorspatelen om de sushirijst af te laten koelen en de juiste kleverigheid te geven. Vulling en rollen: Rooster 2 el geraspte kokos kort in een droge koekenpan tot het lichtbruin kleurt. Halveer 5 zeewiervellen over de lengte. Maak 10 Temaki sushi van 125 g sushirijst, 10 aardbeien, in kwarten gesneden, 125 g bosbessen en 125 g frambozen. Vouw de pakketjes tot hoorntjes, bestrooi ze met geroosterde kokos en garneer ze met kleine blaadjes basilicum.