Bestrooi de kalfslappen met zout en peper. Verhit 2 el olie in een braadpan. Bak het vlees bruin aan. Snipper ondertussen de sjalot. Neem het vlees uit de pan. Fruit de sjalot in de braadpan. Voeg de witte wijn en kalfsfond toe en breng aan de kook. Voeg vlees en rozemarijn toe en stoof het gerecht in ca. 45 minuten gaar met het deksel op de pan. Snijd ondertussen de paddenstoelen in grove stukken. Verhit in een koekenpan de laatste 2 el olijfolie. Bak de paddenstoelen in 5 min. beetgaar. Bewaar de paddenstoelen in een ovenschaal afgedekt met aluminiumfolie in een warme oven. Draai na ca. 45 minuten het vuur omlaag en zorg dat het stoofpotje warm blijft. Kook de pasta beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Neem de kalfslappen uit de pan. Maak het stoofvocht af met de slagroom, de mosterd en dragon. Verdeel de fettucine met de kalfslappen over 4 borden. Schep er de dragonsaus over en serveer met de gebakken paddenstoe
Kalfsstoofpotje met paddenstoelen is een recept van Jumbo