Kook de aardappelen gaar, giet ze af en stamp ze fijn. Roer er het ei en naar smaak zout en 4-seizoenen peper door. Rasp de citroenschil. Meng de clotted cream met de citroenrasp, een paar druppels citroensap, royaal 4-seizoenen peper en wat zout. Snijd de rest van de citroen in partjes. Kook de sperziebonen in ruim kokend water met wat zout 6-8 minuten. Giet ze af en voeg naar smaak peper toe. Bestrooi de zalmmoten met 4-seizoenen peper en grill ze in een hete grillpan of onder de grill ongeveer 3 minuten aan elke kant lichtbruin en gaar. Bestrooi de moten met wat kruiden uit de verpakking. Leg de zalmmoten op 4 warme borden. Verdeel de aardappelpuree en boontjes over de borden. Schep de clotted cream op de zalm en garneer tot slot met de partjes cit
Gegrilde zalm met hartige clotted cream is een recept van Jumbo