Varkenshaas met frambozensaus

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rosé, 1 dl water en rozemarijn 10 minuten op halfhoog vuur in. Pureer ¾ van de frambozen. Roer het ingekookte rosémengsel erdoor. Wrijf de puree boven een pan door een zeef. Roer de honing erdoor. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verdeel de helft van de boter in 8 stukjes. Zet ze tot gebruik in de koelkast. Bak de varkenshaasjes in de rest van de boter in 10 minuten bruin en van binnen rosé. Breng de frambozensaus aan de kook. Neem de pan van het vuur en klop met een garde de stukjes boter er één voor één door. Breng de saus op smaak met ½ tl zout en peper. Roer de hele frambozen erdoor. Verwarm de saus nog even (niet koken). Snijd de varkenshaasjes schuin in dikke plakken. Verdeel ze over 4 borden. Schep de frambozensaus er

Varkenshaas met frambozensaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Gegratineerde lychees op de wijze van Reims
20 min Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolademousse met frambozensaus
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Griesmeelpudding met frambozensaus
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Yoghurtijs met frambozen
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Paella
45 min-
Bekijk recept
Zoetzuur varkensvlees met sesam-radijs
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Varkenshaas met cranberry-appelsaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept