Kook de rosé, 1 dl water en rozemarijn 10 minuten op halfhoog vuur in. Pureer ¾ van de frambozen. Roer het ingekookte rosémengsel erdoor. Wrijf de puree boven een pan door een zeef. Roer de honing erdoor. Bestrooi de varkenshaasjes met zout en peper. Verdeel de helft van de boter in 8 stukjes. Zet ze tot gebruik in de koelkast. Bak de varkenshaasjes in de rest van de boter in 10 minuten bruin en van binnen rosé. Breng de frambozensaus aan de kook. Neem de pan van het vuur en klop met een garde de stukjes boter er één voor één door. Breng de saus op smaak met ½ tl zout en peper. Roer de hele frambozen erdoor. Verwarm de saus nog even (niet koken). Snijd de varkenshaasjes schuin in dikke plakken. Verdeel ze over 4 borden. Schep de frambozensaus er
Varkenshaas met frambozensaus is een recept van Jumbo