Frisse salade met Hollandse garnalen

4
20 min-
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de aardappelblokjes in weinig water in ca. 4 minuten beetgaar. Giet ze af in een zeef en laat ze afkoelen. Haal de witlofblaadjes los en snijd ze dwars in smalle reepjes. Snijd de spinazie fijn. Meng de appel met de aardappelblokjes. Verdeel het mengsel over 4 borden. Schep de witlof, spinazie en little gem door elkaar. Verdeel de sla over de borden en schep de garnalen erover. Roer de yoghurt, mayonaise en bieslook door elkaar. Breng het mengsel op smaak met zout en peper. Schep de saus op de salade. Garneer met de resterende spinazieblaad

Frisse salade met Hollandse garnalen is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Nasi met garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ananascurry met garnalen
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Curry met groene kool en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chinese lasagne met gehakt en garnalen
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept