Lamskoteletjes met ansjovis-peterselieboter en paprika

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verhit de 4 eetlepels olie in een hapjespan, bak de plakjes knoflook goudgeel. Voeg de repen paprika toe en bak ze enkele minuten mee. Blus de paprika af met azijn. Leg de deksel op de pan en stoof de paprika in ca. 20 minuten gaar. Breng het op smaak met zout en peper. Doe de boter en peterselie in de keukenmachine en pureer het tot een groene boter. Voeg de ansjovis toe en breng het op smaak met zout en peper. Bestrooi het vlees met zout en peper. Verhit de resterende olie in de pan en bak de koteletten aan beide kanten 2-3 minuten. Verdeel de paprika over 4 borden, leg de lamskoteletjes er tegenaan. Schep de boter op het warme vl

Lamskoteletjes met ansjovis-peterselieboter en paprika is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Burrito met rundvlees en paprika
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tarte tatin met gele paprika
15 min Voorgerecht
Bekijk recept
Puree met rode paprika
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lamskoteletjes met pittige salsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamskoteletten met mosterd en rozemarijn
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lamskoteletjes met krieltjes en sperziebonen
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Knapperige pastinaakfiet met lamskoteletjes
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept