Piri-piri koolvis met krokante tomaten

4
30 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de rijst volgens de aanwijzingen. Snijd het kapje van de tomaten. Schep er het vruchtvlees uit. Strooi een beetje zout in de tomaten om het vocht eruit te halen en zet ze 10 minuten omgekeerd op een bord. Verwarm de oven voor tot 200˚C. Zet de tomaten in de ovenschaal. Giet de rijst af en schep deze in de tomaten. Meng het broodkruim met de knoflook, oregano en zout en peper naar smaak. Strooi dit over de tomaten. Bak de tomaten in de voorverwarmde oven in 20-25 minuten goudbruin en krokant. Zet na 10 minuten de schaal met koolvishaas erbij en bak de vis in ca. 15 minuten gaar. Maak de slamelange aan met de olijfolie, zout en peper. Verdeel de piri-piri koolvis over 4 borden. Zet er de tomaten bij en serveer met de sal

Piri-piri koolvis met krokante tomaten is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met tomaten-vissaus
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Eiersalade met cherry tomaten
20 min
Bekijk recept
Tomaten-currydip
5 min Bijgerecht
Bekijk recept
Gegrilde zalm met tomaten-olijvensalade
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kip piri piri met sinaasappel
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mini wrap met kip
30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Pittige kipspiesjes
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kip piri piri met ananas
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept