Vegaburger hoezo 'kan niet zonder vlees'?

4
30 min-
Hoofdgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Overgiet de couscous met 200 ml kokend water. Laat het afkoelen. Prak de bonen en meng ze met de couscous, de bloem, de ui, basilicum en het ei. Breng op smaak met peper en zout en vorm met natte handen 4 hamburgers. Bestrijk de plakken aubergine en courgette met de helft van de olie. Verwarm een grillpan. Rooster de aubergines in ca. 8 minuten gaar. Keer ze halverwege. Rooster daarna de courgetteplakken in ca. 4 minuten. Bak de hamburgers in ca. 6 minuten op bruin. Leg op elke bol een burger, een plak aubergine, courgette en een takje basilicum en bestrijk met de tapena

Vegaburger hoezo 'kan niet zonder vlees'? is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Potjesvlees
2u35 min Voorgerecht
Bekijk recept
Pulled pork met venkelzaad, knoflook en citroen
315 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Korma vlees met korianderrijst
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Sinaasappelmarinade met specerijen vlees of kip
10 min Bijgerecht
Bekijk recept

Vegaburger met sesammayonaise en komkommer
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger met gegrilde groenten
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegaburger
10 min
Bekijk recept
Vegaburger met mediterrane groente
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept