Ris de blaadjes tot 2 cm van het topje van de takjes rozemarijn. Maak met een prikker gaatjes in de blokjes tilapiafilet. Rijg de visfilet aan de kruidentakjes. Bestrooi ze met zout en peper en bestrijk ze dun met olijfolie. Kook de spaghetti in ruim water met zout volgens de aanwijzingen beetgaar. Verhit de rest van de olijfolie. Fruit de ui. Voeg de paprika toe en bak 5 minuten mee. Schep het paprikapoeder door de paprika met ui, bak 30 seconden en schenk de kookroom in de pan. Verwarm de saus 5 minuten op laag vuur. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verhit een grillpan. Rooster de visspiesjes in 2 minuten per kant gaar. Giet de spaghetti af en schep deze door de paprikasaus. Verdeel de spaghetti over 4 borden en leg er de visspiesjes
Visspiesjes met paprikasaus is een recept van Jumbo