Aardappelgratin met ansjovis en worstjes

4
30 min -
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 180˚C. Klop de eieren los met de slagroom. Schep er 50 g kaas met de aardappelen en zout en peper naar smaak door. Schep het gratinmengsel in de vorm. Bestrooi met de resterende 50 g kaas. Leg de ansjovisfilets tussen de kaas. Bak de gratin in de voorverwarmde oven in ca. 35 minuten goudbruin en gaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bak de worstjes in 10 minuten gaar. De worstjes kunnen ook op de barbecue worden gegrild. Verdeel de spinazie met de bietjes over een schaal. Besprenkel met de resterende olijfolie, de wijnazijn en strooi er zout en peper naar smaak over. Serveer de aardappelgratin met de chipolataworstjes en spinaziesa

Aardappelgratin met ansjovis en worstjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Geroosterde Italiaanse worstjes en groenten
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Spinazie-tomaatstamppot met runderworstjes
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Lamskroon met rozemarijn
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stap-voor-stap aardappelgratin
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Klassieke aardappelgratin met gruyère
70 min- Bijgerecht
Bekijk recept