Zomers gevuld brood

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd over de hele lengte de bovenkant van het brood (op ongeveer 4/5 van de hoogte). Hol het brood tot op 2 cm van de korst uit. Bestrijk de bodem van het brood met de roomkaas. Verdeel er de kipfilet, tomaat, mozzarella, ui, basilicum en paprika op. Bestrooi elke laag met zout en peper naar smaak en druk de lagen licht aan. Leg de bovenkant op het brood. Wikkel het brood strak in huishoudhoudfolie. Leg het brood minstens 30 minuten in de koelkast. Snijd het brood in dikke plakken. Steek de plakken vast met een prikker; steek er eventueel een olijf, stukje (zongedroogde) tomaat of takje basilicum

Zomers gevuld brood is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Wit bio brood, zure room en bosvruchten
Bekijk recept
Klassiek recept voor verloren brood
Bekijk recept
Bonensoep met ciabatta
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Brood met knoflook en ansjovis
30 min Bijgerecht
Bekijk recept

Zomers stamppotje met jus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomers rucolastamppotje
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Wit bio brood, ricotta en frambozen
Bekijk recept
Zomers stoofpotje met gehaktballetjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept