Gevulde vleestomaat met gerookte makreel

4
20 min-
Voorgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Snijd de kapjes van de tomaten en hol ze met een lepel uit. Snijd de kapjes in kleine stukjes. Bestrooi de tomaten aan de binnenkant met zout en peper. Haal het vel van de makreelfilets en snijd de vis in kleine stukjes. Meng de vis met de stukjes tomaat, bosui en kappertjes. Klop een sausje van olie, azijn, zout en peper en schep het door het makreelmengsel. Maal er nog wat peper overheen. Vul de tomaten met het makreelmengsel en garneer ze met sprietjes biesl

Gevulde vleestomaat met gerookte makreel is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Makreelfilet en rabarberchutney
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Oosterse rijstschotel met makreel
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Sinterklaasrecept Gevulde Speculaas
30-60 min -
Bekijk recept
Gevulde Reuze Champignons Op Groentepuree
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde Portabello
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept