Salade van appel, peer en blauwe kaas

4
20 min-
Voorgerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Haal de blaadjes sla los van de kropjes, was ze en droog de blaadjes in een slacentrifuge of dep ze voorzichtig droog met keukenpapier. Was de appels en peer en snijd ze met schil in partjes. Snijd vervolgens de partjes in plakjes van ½ cm. Snijd de stengels bleekselderij in stukjes van 5 cm en snijd de stukjes over de lengte in reepjes. Maak een dressing van limoensap, olijfolie, tabasco en zout. Meng de dressing voorzichtig met de partjes appel, peer en selderijreepjes. Rangschik ca. 10 blaadjes sla op een bord en verdeel het appel-peer-selderijmengsel erover. Brokkel er vervolgens de blauwe kaas overheen. Garneer de salade met wat verse tuin

Salade van appel, peer en blauwe kaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Couscous met gehaktsaus en witte kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pompoentaartje met belegen kaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gemarineerde kaas
30 min Snack
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept

Salade van zeevruchten en zeeaster
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Franse salade niçoise
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse salade met makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met cranberrypaté-toast
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept