Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 5 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de tagliatelle in ruim water beetgaar. Verwijder de houtachtige uiteinden en snijd de asperges in schuine stukjes. Kook ze in weinig water met zout in ca. 8 minuten beetgaar. Verwarm de crème fraîche met witte wijn op laag vuur. Verhit de olie in een koekenpan. Bestrooi de kalfsschnitzels met zout en peper en bak ze in 3-4 minuten goudbruin en naar wens rosé of net gaar. Giet de tagliatelle en asperges af, doe de tag-liatelle terug in de pan en schep de asperges, artisjokhartjes en roomsaus door de tagliatelle. Breng het geheel op smaak met dille, zout en peper. Verdeel de tagliatelle over 4 (diepe) borden en leg de kalfsschnitzels erbij. Garneer het gerecht met geroosterd amandelschaa

Kalfsschnitzel met tagliatelle, artisjokkenhartjes & groene asperges is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Velouté van groene asperges
20 min
Bekijk recept
Gegrilde asperges met pecorino
Bekijk recept
Farfalle met groene asperges en chips van ham
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Quiche met groene asperges
70 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kalfsvleesreepjes met mosterdsaus
10 min Bijgerecht
Bekijk recept
Involtini di vitello con insalata di mango (kalfsschnitzel met mango-salade)
30 min-
Bekijk recept
Paddestoelenragout met schnitzelreepjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cotoletta alla parmigiana (gepaneerd kalfsvlees met kaassaus)
45 min-
Bekijk recept