Verwarm de oven voor op 180˚C. Verhit de olijfolie in een koekenpan. Bestrooi de kalkoenreepjes met shoarmakruiden en bak ze 3 minuten. Bak de tuinerwten 1 minuut mee. Verdeel de kalkoenfilet met erwten over de bodem van de quichevorm. Snijd 2 bosuitjes in stukken van 10 cm en leg ze samen met de halve tomaten (met de platte kant op de bodem) tussen de kalkoenfilet en erwten. Leg plakjes deeg op de groenten en druk de naden aan. Stop het deeg goed tussen de vulling en de rand van de vorm in en prik er met een vork gaatjes in. Bak de hartige taart in de voorverwarmde oven in 30-35 minuten gaar. Snijd intussen de resterende bosui in ringetjes en schep de sladressing door de ijsbergsla. Leg een schaal of groot bord op de taartvorm en keer ze samen om. Bestrooi de tarte tatin met ringetjes b
Tarte tartin van seizoensgroenten en kalkoenfilet is een recept van Jumbo