Frisse vis in folie met tomaat en verse tijmboter

4
30 min -
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200oC. Prak de tijmblaadjes door de zachte boter en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg plakjes tomaat, kabeljauwfilet en tijmboter op vellen aluminiumfolie. Vouw de folie aan de zijkanten dicht. Schenk in elk pakketje 25 ml droge witte wijn, laat de bovenkant losjes en vouw de rest goed dicht. Bak de vispakketjes in 15 minuten gaar in de oven. Boen de aardappelen schoon en prik ze in met een vork. Pof de aardappelen in 10 minuten gaar in de magnetron op vol vermogen (700 watt). Kook intussen de prei in ca. 10 minuten beetgaar. Wikkel de aardappelen uit de magnetron in een schone doek en laat ze 2 minuten nagaren. Alleen een oven? Doe de aardappelen 45 minuten in de oven, schuif na 30 minuten de vis erbij. Serveer de vispakketjes met de gepofte aardappel en gekookte p

Frisse vis in folie met tomaat en verse tijmboter is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Spaanse eieren
32 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gegrilde lamshaas met ansjovis-tijmboter
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Champignonspiesen
45 min Snack
Bekijk recept
Hollandse varkensprocureur met sjalot-tijmboter
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

Frisse garnalencocktail met avocado
20 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Ovenpasta met frisse ricotta
30 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Toro (pikante vissoep)
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Frisse haring-bietensalade met appel
20 min- Bijgerecht
Bekijk recept