Verwarm de oven voor op 200oC. Prak de tijmblaadjes door de zachte boter en voeg zout en peper naar smaak toe. Leg plakjes tomaat, kabeljauwfilet en tijmboter op vellen aluminiumfolie. Vouw de folie aan de zijkanten dicht. Schenk in elk pakketje 25 ml droge witte wijn, laat de bovenkant losjes en vouw de rest goed dicht. Bak de vispakketjes in 15 minuten gaar in de oven. Boen de aardappelen schoon en prik ze in met een vork. Pof de aardappelen in 10 minuten gaar in de magnetron op vol vermogen (700 watt). Kook intussen de prei in ca. 10 minuten beetgaar. Wikkel de aardappelen uit de magnetron in een schone doek en laat ze 2 minuten nagaren. Alleen een oven? Doe de aardappelen 45 minuten in de oven, schuif na 30 minuten de vis erbij. Serveer de vispakketjes met de gepofte aardappel en gekookte p
Frisse vis in folie met tomaat en verse tijmboter is een recept van Jumbo