Indische eieren met paksoi-ananassalade

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Kook de eieren in ca. 8 minuten hard en kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat de ananasstukjes uitlekken en vang 1 el siroop op. Meng de paksoi en de ananasstukjes. Klop vervolgens een dressing van de slasaus, opgevangen siroop, wat zout en peper en schep dit door de paksoisalade. Verwarm op laag vuur de ketjap, kokosmelk en pindakaas in een steelpan en roer het geheel tot een gladde saus. Voeg naar smaak peper (of sambal) toe. Pel de eieren en halveer ze. Leg de eieren in een schaal en schenk de pindasaus erover. Serveren met rijst en paksoi-ananassa

Indische eieren met paksoi-ananassalade is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pittige ananassalade met tamarinde
20 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Meloen-ananassalade
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Gegrilde karbonaden met sperziebonen-ananassalade en aardappelpartjes
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gevulde ananas met mangosaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Curry van bloemkool en kikkererwten, gekruide rijst met amandelen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Indische kipspiesjes
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Lentesalade met gemarineerde makreel
Bekijk recept
Kruidige Indische kip
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept