24 soesjes per vulling Vulling 1: romige paté Vermeng 125 g roompaté met 125 ml crème fraîche en een gesnipperd sjalotje. Schep dit in een spuitzak. Halveer de soesjes en vul ze. Houd nog wat over om op elk kapje wat paté te spuiten. Garneer met peterselie. Vulling 2: kaascrème Roer 100 g zachte roomkaas los met 2 el kookroom en ½ tl komijnpoeder. Roer er 150 g geraspte belegen kaas door (bewaar 1 el ). Schep dit in een spuitzak. Halveer de soesjes, vul ze en spuit een toefje kaascrème op elk kapje. Garneer met geraspte kaas. Vulling 3: eiercrème 1Pureer 100 g feta met 75 ml zure room, 2 fijngehakte gekookte eieren en 1 tl paprikapoeder. Schep het mengsel in een spuitzak. 1Halveer de soesjes, vul ze en voorzie elk kapje van een toefje eiercrème. 1Garneer met paprikapo