Rucolastamppot met kipkrokantjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 4 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Aardappelen in water met zout in 20 minuten gaarkoken. In koekenpan 25 ml vloeibare margarine verwarmen. Kipkrokantschnitzelsin 6 minuten goudbruin en knapperig bakken. Melk in steelpan of magnetron verwarmen. Aardappelen afgieten en met melk tot puree stampen. Rucola en tomaatjes door puree scheppen en op smaakbrengen met zout en peper. Rucolastamppot over 4 borden verdelen en kipkrokantschnitzel erbij le

Rucolastamppot met kipkrokantjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

kipkrokantjes met venkel
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipkrokantjes
20-30 min - Bijgerecht
Bekijk recept

Rucolastamppot met mosterdkarbonades
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Rucolastamppot met rode uienchutney
30 min-
Bekijk recept
Knapperige rucolastamppot met runderrookvlees
25 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Geroosterde champignons met rucolastamppot
50 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept