Tartaartje met honingpeentjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Bospeen schoonmaken: worteltjes van de bos snijden (maar klein groen steeltje eraan laten) en schrappen of met dunschiller schillen. Tartaartjes met zout en peper bestrooien. Krielaardappeltjes in weinig water met zout in 10 minuten gaar koken. Bospeen in weinig water met zout in 8-10 minuten knapperig gaar koken. In koekenpan vloeibare margarine verhitten en tartaartjes in ca 6-8 minuten bruin en net gaar bakken. Bospeen afgieten en op laag vuur omscheppen met honing. Zout en peper naar smaak toevoegen en bestrooien met tuinkers. Tartaartjes met krieltjes over 4 borden verdelen nn honingpeentjes erbij sche

Tartaartje met honingpeentjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Couscous met koolraap
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte kaas
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaartje met witte bonen in tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tartaar met peterselieboter
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept