Oven voorverwarmen op 220°C. Snijboonreepjes in laagje kokend water 5 minuten koken. Voorzichtig afgieten in vergiet en laten uitlekken. Rol het pizzadeeg uit op het bakpapier dat ertussen zit. Snijd het deeg in vier gelijke stukken en leg ze op een grote snijplank. Teken ondertussen op elk stuk papier of karton een bloem, auto, gezichtje of huis ter grootte van een stuk pizzadeeg en knip de figuurtjes uit. Leg op elk stuk pizza een uitgeknipt figuur. Leg de stukken deeg op een snijplank en snijd het deeg om de rand van het figuur weg. Haal de tekening van het deeg. Vouw de restjes deeg op, kneed ze kort en verdeel het in 4 stukjes die je zo plat drukt dat je nog 4 kleinepizzaatjes hebt. Pizzafiguren en restpizzaatjes op bakpapier van pizza op bakplaat leggen. 1 1Verdeel een flinke lepel tomatensaus over elk pizzafiguur en bestrooi elkepizza met een lepel kaas. 1 1Versier de pizzafiguren en restpizzaatjes met reepjes snijboon, kerstomaatjes, prei, worteltjes, worst en kaas. 1Vraag je vader of moeder om de pizzaatjes in hete oven te zetten, 10-15 minuten bakken. 1Leg de pizza’s op bordjes en geef er de salade