Oven voorverwarmen op 175˚C. Filodeeg ontdooien en onder vochtige theedoek soepel houden. In wok olie verhitten. Ui ca. 2 minuten zachtjes fruiten, rozijnen en kaneel ca. 1 minuut meefruiten. Spinazie erbij en in ca. 3 minuten laten slinken. Laten uitlekken. In kom doen en helft van jam erdoor roeren. Breng op smaak met zout en peper. Plak filodeeg dun bestrijken met vloeibare margarine en op bakplaat leggen. Tweede plak erop leggen en bestrijken, zo doorgaan tot helft van plakken is bestreken. Tweede stapeltje op aanrecht maken. Spinaziemengsel over filodeeg op de bakplaat verdelen. Dek af met het ander stapeltje. Snij in 8 mogelijke stukken met scherp natgemaakt mes. Bak in midden van oven in ca. 25 minuten. Bestrijk de bovenkant met de rest van de
Filodeegtompouces met spinazie en rozijnen 8 tompouces is een recept van Jumbo