Veldsla-avocadosalade met biefstuk

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Biefstukjes halveren. In kom 1 el sojasaus, 1 el olie en knoflook, met zout en peper tot marinade roeren. Biefstukjes erdoor wentelen en ca. 30 minuten laten marineren. In kom rest van sojasaus, 1 el olie, koriander, bruine suiker en vissaus tot dressing roeren. Avocado’s schillen en in mooie plakken snijden. Over vier borden verdelen. Veldsla losjes over avocado rangschikken. In koekenpan 1 el olie verhitten. Uienringen in ca. 5 minuten zacht en bruin bakken.Uienringen uit pan scheppen. Biefstukjes uit marinade nemen (marinade wordtniet meer gebruikt) en droogdeppen met keukenpapier. Rest van olie in pan verhitten en biefstukjes in ca. 3 minuten van binnen rosé en vanbuiten bruin bakken. Biefstukjes in plakjes snijden en op de salade leggen. Dressing nogmaals doorkloppenen over borden sprenkelen. Garneren met uiringen. Lekker met basmatir

Veldsla-avocadosalade met biefstuk is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Biefstuk met cashewnoten in oestersaus
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
broodjes biefstuk uit Portugal
Bekijk recept
Geroerbakte biefstuk met bimi en noedels
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met geitenkaasballetjes
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Lentehutspot met kibbeling
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kip met chorizo en sinaasappel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept