Biefstukjes halveren. In kom 1 el sojasaus, 1 el olie en knoflook, met zout en peper tot marinade roeren. Biefstukjes erdoor wentelen en ca. 30 minuten laten marineren. In kom rest van sojasaus, 1 el olie, koriander, bruine suiker en vissaus tot dressing roeren. Avocado’s schillen en in mooie plakken snijden. Over vier borden verdelen. Veldsla losjes over avocado rangschikken. In koekenpan 1 el olie verhitten. Uienringen in ca. 5 minuten zacht en bruin bakken.Uienringen uit pan scheppen. Biefstukjes uit marinade nemen (marinade wordtniet meer gebruikt) en droogdeppen met keukenpapier. Rest van olie in pan verhitten en biefstukjes in ca. 3 minuten van binnen rosé en vanbuiten bruin bakken. Biefstukjes in plakjes snijden en op de salade leggen. Dressing nogmaals doorkloppenen over borden sprenkelen. Garneren met uiringen. Lekker met basmatir
Veldsla-avocadosalade met biefstuk is een recept van Jumbo
Dit vind je misschien ook lekker
'Watervalrundvlees': Biefstuk met limoen-sjalotdressing