Ovenvis met citroenkruim

4
20 min -
-
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200°C. Pangasiusfilet in 4 stukken verdelen en op bakplaat leggen. Witbrood verkruimelen in keukenmachine of met handen verkruimelen. Citroen onder stromend water schoonboenen, gele schil raspen en vrucht halveren. Broodkruim met citroenrasp, 1 el citroensap, 1 el olijfolie, knoflook, dille, zout en peper naar smaak mengen. Citroenkruimels over visfilets verdelen en licht aandrukken. Visfilet in voorverwarmde oven in ca. 15 minuten goudbruin en krokantbakken. In koekenpan resterende 2 el olijfolie verhitten en aardappelpartjes in 10-12 minuten goudbruin en gaar bakken. Intussen sperziebonen in weinig water met zout in 8 minuten beetgaar koken. Visfilet met sperziebonen op 4 borden leggen en serveren met aardappelpar

Ovenvis met citroenkruim is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker


Zalm met citroencourgette
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Ovenvis met tomaten
40 min Hoofdgerecht
Bekijk recept