krokante hartjessandwich met geitenkaas

2
- 10 min -
Lunchgerecht
2 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 200°C. Uit elk velletje filodeeg 4 gelijke hartjes uitsteken. 4 deeghartjes op een met bakpapier bedekte bakplaat leggen. Dun met vloeibare margarine bestrijken en met een paar korreltjes zout bestrooien. Hartjes met de andere 4 hartjes bedekken. Met vloeibare margarine bestrijken en rest zout erover strooien. In oven in ca. 3-4 minuten bruin bakken. Op bakplaat laten afkoelen. In steelpan port en azijn aan de kook brengen. Al kokend tot helft van hoeveelheid laten verdampen. Van vuur af, mosterd en olie erdoor roeren. Laten afkoelen. Op 2 bordjes een filohartje leggen. Sla, druiven en geitenkaas erover verdelen. Saus erover en omheen scheppen en afdekken met filohartje.

krokante hartjessandwich met geitenkaas is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Koud avocadosoepje met geitenkaas
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Koolrabitaartje met geitenkaas en appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zomersalade met Hollandse geitenkaas
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Filokaneelkoekjes met kwark
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Crème brûlée
180 min- Nagerecht
Bekijk recept
Warme bonensalade met krokante ham
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Muesli-ijstorentjes
20 min Nagerecht
Bekijk recept