kabeljauwfilet in saffraan-tomatensaus

4
20 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 2 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In hapjespan olie verhitten. Sjalot fruiten. Tomatenblokjes, wijn en saffraan toevoegen en 5 minuten zachtjes verwarmen. Tomatensaus op smaak brengen met zout en peper. Kabeljauwfilet in saus leggen en met deksel op de pan in 10 minuten gaar stoven. Intussen tagliatelle volgens aanwijzingen op verpakking beetgaar koken Stoomgroenten volgens aanwijzingen op verpakking in magnetron bereiden. Tagliatelle met kabeljauwfilet en tomaten- saffraansaus over 4 borden verdelen en serveren met stoomgroe

kabeljauwfilet in saffraan-tomatensaus is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Groenteballetjes met romige tomatensaus
50 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kipfilet in pittige tomatensaus
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Mosselen in spicy tomatensaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete bonen met worstjes
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kabeljauw met Provençaalse groenten en aardappel-knoflookpuree
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kabeljauwvink met citroenjeneverjus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tuinerwten-muntpuree met kabeljauw en chorizo
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gestoomde visbroodjes
50 min Snack
Bekijk recept