Oven voorverwarmen op 200°C. 1 broccoliroosje fijnhakken. Rest in kokend water met zout 2 minuten koken. Afgieten. Gehakt met 3 /4 van olijven, fijngehakte broccoli en paneermeel mengen. Hiervan rol vormen die iets korter is dan kipfilet. Kipfilet horizontaal, in lengte diep opensnijden (niet doorsnijden). Open klappen. Gehaktrol in lengte op helft van filet leggen en andere helft over rol terugklappen. Zijkant met cocktailprikkers dicht prikken. Kipfilet op bakblikje leggen, met beetje olie bestrijken en in oven in 15 minuten gaar laten worden. Intussen tagliatelle bereiden volgens verpakking. In wok 2 el olie verhitten en hierin broccoli en paprika ca. 6 minuten roerbakken. Rest olijven, 3 el olie uit bakje, kookroom en tagliatelle toevoegen en mengen. Peper toevoegen. Kip op plank leggen, prikkers verwijderen en in 6 plakken snijden. Tagliatelle met groenten op 2 borden scheppen en plakken kip er trapsgewijs op le
Gevulde kipfilet met olijven is een recept van Jumbo