Espresso-amandeltaart met passiefruit

6
20 min -
-
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Oven voorverwarmen op 160°C. Amandelen in droge koekenpan al omscheppend lichtbruin laten worden. Op bord laten afkoelen. In grote kom vloeibare margarine met mixer romig kloppen. Cakemix, 4 el oploskoffie, eieren en melk toevoegen en 4 minuten kloppen. ¾ van de amandelen erdoor scheppen. Beslag in vorm scheppen en goed verdelen. Cake in oven in 60 minuten gaar bakken. 5 minuten laten staan, uit vorm halen en op rooster laten afkoelen. Slagroom met Klop-Fix, suiker en 2 el oploskoffiepoeder stijfkloppen. Cake horizontaal doormidden snijden. Helft slagroom en helft passievruchtpitjes op bodem scheppen. Bovenkant cake erop leggen. Rest slagroom in pieken erop scheppen zodat bovenkant helemaal bedekt is (maar niet te netjes). Rest passievruchtpitjes en amandelen erover verd

Espresso-amandeltaart met passiefruit is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Witte chocolademousse met passiefruit
30 min - Nagerecht
Bekijk recept
Vanillemascarpone met passievrucht
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Passiefruit saus voor vleesgerechten
0 min
Bekijk recept
Passiefruit cocktail
0 min
Bekijk recept

Gevulde pepernoten
40 min Nagerecht
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Honingkoffie met cacaoboompje
10 min-
Bekijk recept
Espresso met kaneelijs
10 min Lunchgerecht
Bekijk recept