Oven voorverwarmen op 160°C. Amandelen in droge koekenpan al omscheppend lichtbruin laten worden. Op bord laten afkoelen. In grote kom vloeibare margarine met mixer romig kloppen. Cakemix, 4 el oploskoffie, eieren en melk toevoegen en 4 minuten kloppen. ¾ van de amandelen erdoor scheppen. Beslag in vorm scheppen en goed verdelen. Cake in oven in 60 minuten gaar bakken. 5 minuten laten staan, uit vorm halen en op rooster laten afkoelen. Slagroom met Klop-Fix, suiker en 2 el oploskoffiepoeder stijfkloppen. Cake horizontaal doormidden snijden. Helft slagroom en helft passievruchtpitjes op bodem scheppen. Bovenkant cake erop leggen. Rest slagroom in pieken erop scheppen zodat bovenkant helemaal bedekt is (maar niet te netjes). Rest passievruchtpitjes en amandelen erover verd
Espresso-amandeltaart met passiefruit is een recept van Jumbo