Kruidige rodekoolstamppot met verse saucijs

4
30 min-
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In braadpan helft van vloeibare margarine verhitten. Ui toevoegen en ca. 3 minuten zachtjes fruiten. Rode kool, kruidnagel, kaneel en bruine suiker erdoor scheppen en rode kool in ca. 30 minuten zachtjes gaar bakken. Af en toe omscheppen. Op smaak brengen met zout. Intussen in pan aardappelen in ruim water met zout in ca. 20 minuten gaar koken. Saucijsjes ca. 5 minuten in heet water wellen. Met keuken-papier droogdeppen. In koekenpan rest van vloeibare margarine verhitten en saucijsjes in ca. 10 minuten rondom bruin bakken. Aardappelen afgieten en met melk grof stampen. Rode kool erdoor scheppen. Saucijsjes op stamppot leggen. Achtergebleven bakvet losroeren met wat heet water. Jus erbij serv

Kruidige rodekoolstamppot met verse saucijs is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Saucijs met gebakken aardappelen en bloemkool
65 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Turks brood met lamssaucijs en Griekse koolsalade
15 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Luxe hotdogs met zuurkool
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Pizza met saucijs
7 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kruidige pasta met geitenkaas
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kruidige erwtjesspread
20 min-
Bekijk recept
Chaï (kruidige thee)
15 min
Bekijk recept
Kruidige bloemkoolcouscoussalade
10 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept