Kapucijners met gehaktballetjes

4
30 min-
Hoofdgerecht
3 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

In pan aardappelen in water met zout in 20 minuten gaar koken. Gehakt met ei, paneermeel en zout en peper naar smaak aanmaken en balletjes rollen. In hapjespan vloeibare margarine verhitten en gehaktballetjes rondom bruin bakken. Balletjes uit pan scheppen en ui in bakvet fruiten. Tomatenpuree 1 minuut meebakken. Bouillon, kapucijners en laurierblad toevoegen. Balletjes terugleggen in pan en met deksel op pan 15 minuten op laag vuur stoven. Kapucijners op smaak brengen met zout en peper en serveren met gekookte aardapp

Kapucijners met gehaktballetjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Pasta met gehaktballetjes en mozzarella
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Witlof met rozemarijn en bacon uit de oven
10 min -
Bekijk recept
Gele-rijstparels
45 min Snack
Bekijk recept
Fruitige balletjes
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Kerriesoep met wortel en koriander
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
13 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Kapucijners met rozijnen
20 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kapucijnerwraps met worstjes en komkommer
30 min-
Bekijk recept