Verwarm de oven voor tot 175°C. Klop de boter met de suiker in ca. 8 min. romig en luchtig. Voeg één voor één de eieren toe. Meng het zelfrijzend bakmeel en de koekkruiden door elkaar en spatel in porties door het beslag. Voeg de geraspte wortel toe. Schep het beslag in de vorm en plaats deze in het midden van de oven. Bak de cake in 35 min. goudbruin en gaar. Controleer met een satéstokje in het midden van de cake of hij gaar is. Laat de cake ca. 10 min. in de vorm afkoelen op een rooster. Haal hem uit de vorm en laat volledig afkoelen. Klop de roomkaas met de vanillesuiker in 3 min. luchtig. Snijd de cake overdwars doormidden, bestrijk de bovenkant met de helft van de roomkaas. Leg de andere helft erop en bestrijk met de resterende roomkaas. Vorm stukjes oranje marsepein tot worteltjes. Maak van de groene marsepein groene toefjes voor het loof. Strooi de gehakte nootjes over de taart, garneer de taart met de worteltjes en snijd hem in stukjes.