Smeltende aardappeltjes

4
20 min -
Bijgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor tot 200°C.  Snijd de aardappelen in plakken van 2 cm dik en bestrooi ze aan beide kanten met zout.  Verhit de boter in een koekenpan met vuurvaste steel en bak de aardappelen in ca. 3 min. aan elke kant bruin.  Giet de fond in de pan en doe de tijm en knoflook erbij. Breng de fond aan de kook en zet dan de pan in de oven.  Bak de aardappelen in ca. 30 min. gaar. Ze zijn gaar als een mes makkelijk in de aardappels glijdt. 6 Bestrooi de aardappelen tot slot met pe

Smeltende aardappeltjes is een recept van Jumbo

Dit vind je misschien ook lekker

Varkenshaas met citroen-roomsaus
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Hollandse spruiten uit de koekenpan
20 min-
Bekijk recept
Ovenschotel met tilapiafilet in ontbijtspek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Provençaalse runderreepjes
15 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept

Lauwwarme linzensalade met geitenkaas
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Arabische salade met gegrilde aubergines
30 min-
Bekijk recept
Geplette Gremolata krieltjes met biefstuk
30 min-
Bekijk recept
Smeltende chocoladecakejes
20 min Nagerecht
Bekijk recept