Mango meringue mess

8
20 min
Nagerecht
2 sterren op basis van 3 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Laat de mangostukjes ontdooien. Rooster de pistachenoten in een koekenpan zonder olie of boter 3 min. Laat iets afkoelen, hak grof en doe in een schaaltje. Pers de limoen uit. Doe de mango met het limoensap in een blender en pureer tot een dikke saus. Doe in een schaaltje.
  • 2 Klop de slagroom stijf met de basterdsuiker en doe in een schaaltje. Snijd de cake in blokjes van 2 x 2 cm. Doe de frambozen, meringues en cake ook in aparte schaaltjes en zet op tafel. Laat iedereen zelf zijn toetje samenstellen.

Mango meringue mess is een recept van Albert Heijn

Dit vind je misschien ook lekker

Eton Mess
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Eton mess met braambessen
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Eton Mess
20 min Nagerecht
Bekijk recept
eton mess
10 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept